Dziwna wiadomość na GG - google.pl
Mysza Turbo :: 22:55:55 / S 22:56:13
www.google.pl
Autorka nic nie wie na ten temat by mi to wysyłała. Okazuje się, że wiele osób dostaje takie linki na GG. Kto wie coś o tym?
Okazało się, że każda osoba z listy kontaktów GG wysłała tego linka. Dostała go moja dziewczyna. Taki jakiś google spam czy co? :|
26 grudnia 2006, 23:06:36
Komentarze
No właśnie. O Co biega? :) Chyba skrobnę do gadulca :)
o co łazi ? ja też dostałem tą wiadomość ... ?
http://pl.wikinews.org/wiki/Gadu-Gadu_rozsy%C5%82a_spam_linki
bidni ci userzy gg, aż mi ich żal :D
Napisałem do Gadulca. Ciekawe co napiszą. Może i biedni, ale jak komuś na EKG wyskoczy 40 linków google to też nie fajnie :/
LOL. Nawet linka wysłał mój kumpel co ma Kadu wyłączone :D
wirusik lata. ja dostałem dzisiaj ze 100 takich ;]
www.hsqvyrpzeh.info/?daioac.jpg
(nie klikać ;)
z google.pl dostałem tylko jednego.
No tak, ale w przypadku tego linka to odr azu widać, że to Vir. Ale czemu google.pl i czemu wysyłają to osoby offline i te, które mają Linuksa? :)
no ja nie spam, ale wirusik kilka razy dziś dostałam…
i – łomatko – cały wieczór robiłam zdalnie za guru komputerowe koleżance z zawirusowanym kompem:D
Hehehe :) Odpisało GG. Kazali nie klikać w link. Pfff…. Kliknąłem i nic (Linux). Kumpel kliknąć i zniknął z GG – ROTFL.
Tez kliknalem i tez nic :( Jakies lipne te wirusy :(
No :(
No mnie tez nie kcom zawirusowac :(
Powered by Jogger. Copyright © 2002-2003 Justin Mecham & JabberPL Group
Licencja: Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0





ja dostałam przed chwilką taka wiadomość... :)